Web Analytics Made Easy - Statcounter

بهرام سرمست روز چهارشنبه در جلسه ستاد مدیریت بحران قم، افزود: رعایت دستورالعمل‌های مصوب ستاد ملی کرونا در برگزاری نماز عید فطر در سطح استان الزامی است و باید طوری عمل شود تا از تجمعات جلوگیری شود.

وی در بخش دیگری از سخنان خود با تاکید بر اغناسازی افکار عمومی در طرح واکسیناسیون، بیان کرد: افکار عمومی به‌ویژه برای جامعه هدف باید از طرف شورای اطلاع‌رسانی و رسانه‌ها به سمت لزوم و فواید واکسیناسیون مدیریت شود.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

وی ابراز امیدواری کرد: در ماه‌های آینده با گسترش واکسیناسیون از شکل‌گیری موج‌های بعدی بیماری جلوگیری شود و مردم نیز فرصت را از دست ندهند و بر اساس اولویت‌های تعیین ‌شده در مراکز واکسیناسیون حضور یابند.

سرمست افزود: در راستای گسترش طرح واکسیناسیون دستگاه‌های اجرایی استان باید سالن‌های مناسب خود را در اختیار دانشگاه علوم پزشکی قرار دهند تا مراکز واکسیناسیون در سطح استان افزایش یابد و از تجمع در مراکز فعلی جلوگیری شود.

وی تاکید کرد: مطب‌های بخش خصوصی موظف هستند اطلاعات بیماران کرونایی را در راستای رهگیری و نظارت در اختیار دانشگاه علوم پزشکی قرار دهند و سازمان نظام پزشکی پیگیری کند تا مصوبه اطلاعات بیماران کرونایی اجرایی شود.

وی با اشاره به این‌که ممنوعیت سفرهای بین استانی از دیروز شروع شده و تا شنبه ادامه دارد، گفت: نیروهای انتظامی با دقت و جدیت طرح را اعمال کنند و نظارت‌های دقیقی در حوزه امنیتی و انتظامی صورت گیرد.

استاندار قم افزود: با توجه به این‌که قم در محل تردد است و امکان رفت‌وآمد به این شهر زیاد است، باید مراقبت و کنترل‌ها افزایش یابد که امیدواریم به نحو احسن اجرایی و به کاهش سفر کمک شود.

وی خاطرنشان کرد: برگزاری حضوری آزمون‌های حضوری پایه نهم و دوازدهم و کنکور سراسری و سایر آزمون‌های تحت نظر سازمان سنجش در سطح ستاد ملی به تصویب رسیده که باید اطلاع‌رسانی شود و از نظر رعایت پروتکل‌های بهداشتی به خانواده‌ها اطمینان خاطر دهیم.

وی افزود: آموزش‌وپرورش از هم‌اکنون نسبت به تامین فضای امن و دقیق که می‌توان نسبت به رعایت پروتکل‌های بهداشتی اطمینان خاطر داد، اقدام کند.

سرمست همچنین گفت: دقت و نظارت بیشتری در آرامستان‌ها و پایانه‌های درون‌شهری شود، بویژه در ایام تعطیلی عید فطر صورت گیرد تا از تجمعات احتمالی جلوگیری شود.

وی تصریح کرد: بر اساس گزارشی‌هایی که از حرم حضرت معصومه(س) رسیده، نیاز است تا نظارت‌ها و مراقبت‌ها به‌ویژه در تعطیلات عید فطر افزایش یابد.

وی در ادامه به مدیریت مصرف برق اشاره و بیان کرد: باید ملاحظاتی از نظر مصرف برق در بخش‌های صنعت و کشاورزی صورت گیرد.

سرمست افزود: در این راستا باید از نظرات کارشناسان این بخش نیز استفاده کنیم، ولی در عین حال باید تعهدات وزارت نیرو نیز اعمال شود.

وی اضافه کرد: تغییر ساعات اداری در استان قم در فصل گرما در راستای کاهش مصرف برق مورد تایید و منوط به اجازه ستاد ملی می‌باشد.

وی ادامه داد: با توجه به این‌که آزادراه قم- تهران از موقعیت حساسی برخوردار است، اگر در کاهش روشنایی این مسیر دقت نشود ممکن است تبعات جبران‌ناپذیری داشته باشد.

استاندار قم تاکید کرد: شرکت برق باید با همکاری اداره کل راهداری در کاهش روشنایی محورهای حادثه‌خیز استان ملاحظاتی داشته باشد.

وی با تاکید بر فرهنگ‌سازی و تغییر نگرش شهروندان نسبت به مصرف برق، خاطرنشان کرد: تا زمانی که مردم از لحاظ لزوم رعایت صرفه‌جویی در مصرف برق قانع نشوند، کار سخت خواهد بود و این مساله نیازمند فرهنگ‌سازی است.

استان قم که از ۱۸ فروردین‌ماه امسال در وضعیت قرمز کرونایی قرار گرفته بود، از ۱۴ اردیبهشت‌ماه جاری وارد شرایط نارنجی شد.

ویروس کرونا موجب بیماری عفونی «کووید-۱۹» می‌شود و این ویروس ۲۴ آذر ۱۳۹۸ در شهر «ووهان» واقع در مرکز کشور چین گزارش شد، ابتدا از این بیماری به‌عنوان ذات‌الریه نام ‌برده می‌شد، اما کمیسیون ملی بهداشت چین در ۹ دی ۱۳۹۸ به‌صورت رسمی شیوع این ویروس را در چین اعلام کرد.

«کرونا»، ویروسی است که گستردگی شیوع آن بسیار وسیع است و از جمله راه‌های انتقال آن عطسه، سرفه، دست‌دادن و روبوسی است؛ پزشکان توصیه می‌کنند، افراد علاوه بر پرهیز از دست‌دادن، روبوسی و حضور در مرکزهای عمومی؛ به‌ هنگام عطسه لازم است، جلوی بینی خود را با دستمال بگیرند و یا برای مهار آن از آرنج خود استفاده کنند.

برای جلوگیری از شیوع ویروس کرونا؛ رعایت شیوه‌نامه‌های بهداشتی همچون استفاده از «ماسک» و «فاصله‌گذاری اجتماعی» توصیه شده است.

شهروندان قمی برای طرح هرگونه پرسش در مورد ویروس کرونا می‌توانند با شماره تلفن‌های ۴۰۳۰، ۳۱۳۶ و ۱۹۰ تماس بگیرند و برای کسب آخرین اخبار دانشگاه علوم پزشکی قم به کانال آن به نشانی webdaqom@ در فضای مجازی و یا تارنمای آن به نشانی اینترنتی www.muq.ac.ir مراجعه کنند.

همه ایرانیان می‌توانند با مراجعه به سامانه غربالگری الکترونیکی ویروس کرونا به نشانی اینترنتی https://salamat.gov.ir و تکمیل اطلاعات خواسته ‌شده، گام بلندی در ارتقای سلامت جامعه و شکست ویروس کرونا بردارند.

همشهریان قمی در صورت مشاهده هرگونه علامتی در رابطه با ویروس «کرونا» در خود و افراد خانواده، می‌توانند به «مرکزهای جامع سلامت» امام حسن عسکری(ع) در شهرک امام حسن عسکری(ع)، امام خمینی(ره) در بلوار شهید کریمی (بنیاد)، فرقانی در انتهای شیخ‌آباد، پردیس در پردیسان (خیابان ایمان)، خوراکیان در بلوار ۱۵ خرداد، بعثت در نیروگاه، شهدا در خیابان انقلاب اسلامی (چهارمردان)، پنبه‌چی در خیابان امام خمینی(ره) و جندقیان در خیابان زاویه مراجعه و خدمات «رایگان» دریافت کنند.

برچسب‌ها ویروس کرونا وزارت کشور قم استانداری قم پروندهٔ خبری مدیریت استانی کرونا

منبع: ایرنا

کلیدواژه: ویروس کرونا وزارت کشور قم ویروس کرونا وزارت کشور قم استانداری قم اخبار کنکور ویروس کرونا جلوگیری شود مصرف برق عید فطر

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.irna.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایرنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۱۸۸۳۳۱۷ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

واکسن ها در ۵۰ سال گذشته جان ۱۵۴ میلیون نفر را نجات داده اند

به گزارش خبرنگار مهر به نقل از مدیسن نت، محققان نتیجه گرفتند که ایمن سازی از طریق واکسیناسیون بیش از هر پیشرفت پزشکی دیگری به سلامت و بقای نوزادان کمک کرده است.

به گفته محققان، واکسن سرخک بیشترین تأثیر را در کاهش مرگ و میر نوزادان داشته است و ۶۰ درصد (۹۴ میلیون) از زندگی‌های نجات یافته توسط ایمن سازی را تشکیل می‌دهد.

این مطالعه می‌گوید به طور کلی، واکسن‌ها در نیم قرن گذشته در هر دقیقه جان ۶ نفر را نجات داده‌اند.

دکتر «تدروس آدهانوم گبریسوس»، مدیر کل سازمان جهانی بهداشت، در بیانیه خبری سازمان گفت: «واکسن‌ها یکی از قدرتمندترین اختراعات تاریخ هستند که بیماری‌هایی را که زمانی قابل ترس بودند قابل پیشگیری کردند.»

گبریسوس گفت: «به لطف واکسن‌ها، آبله ریشه‌کن شده است، فلج اطفال در آستانه ریشه کنی است و با توسعه جدیدتر واکسن‌ها علیه بیماری‌هایی مانند مالاریا و سرطان دهانه رحم، ما مرزهای بیماری را به عقب می‌رانیم. با ادامه تحقیقات، سرمایه گذاری و همکاری، می‌توانیم جان میلیون‌ها نفر را امروز و در ۵۰ سال آینده نجات دهیم.»

محققان دریافتند طی پنج دهه گذشته، واکسیناسیون علیه ۱۴ بیماری به طور مستقیم به کاهش ۴۰ درصدی مرگ و میر نوزادان در سراسر جهان و بیش از ۵۰ درصد در منطقه آفریقا کمک کرده است.

این واکسن‌ها با دیفتری، آنفولانزا، هپاتیت B، آنسفالیت ژاپنی، سرخک، مننژیت A، سیاه سرفه، بیماری ذات الریه مهاجم، فلج اطفال، روتاویروس، سرخجه، کزاز، سل و تب زرد مبارزه می‌کنند.

به گفته محققان، این دستاوردها اهمیت ترویج واکسیناسیون را، به ویژه در میان ۶۷ میلیون کودک تخمین زده شده که در طول سال‌های همه گیری یک یا چند واکسن را از دست داده اند، برجسته می‌کند.

این مطالعه به مناسبت پنجاهمین سالگرد برنامه توسعه یافته ایمن سازی است که در سال ۱۹۷۴ توسط مجمع جهانی بهداشت برای ترویج واکسیناسیون کودکان در سراسر جهان تأسیس شد، انجام شد.

کد خبر 6097579

دیگر خبرها

  • اسب تروجان
  • واکسنی که ویروس‌های ظهور نکرده کرونا را از بین می برد!
  • اختتامیه نخستین جشنواره قلب شهر برگزار می‌شود
  • ۳۰ عنوان ویژه برنامه هفته هلال احمر در استان سمنان برگزار می‌شود
  • واکسیناسیون بیش از ۷۰ هزار راس دام علیه بیماری آبله در هفتکل
  • واکسن ها در ۵۰ سال گذشته جان ۱۵۴ میلیون نفر را نجات داده اند
  • شارژ رفاه با دورکاری؛ کرونا با زندگی ما چه کرد؟!
  • دبیرکل سازمان جهانی بهداشت: تفاهم‌نامه‌ مقابله با همه‌گیری‌های آینده باید امضا شود
  • ۴ نفر مبتلا به تب کریمه کنگو/مردم توصیه‌های بهداشتی را جدی بگیرند
  • عکس| آخرین تصویر از بازیگر پایتخت پیش از فوت /دلیل مرگ